Un or, una plata i dos bronzes per equips catalans als Campionats d’Espanya

Tres equips catalans van pujar ahir al podi als diferents Campionats d’Espanya. El DSV CV Sant Cugat, va ser sots campió en categoria infantil femenina, mentre el CN Sabadell i el Barça Voleibol s’enduien el bronze en la infantil masculina i la juvenil masculina, respectivament. Tres podis que tanquen la temporada de pista i que, sumats a l’or del les santcugatenques amb el cadet, demostren el bon nivell dels equips catalans.

Catalunya ha estat present als diferents Campionats d’Espanya que s’han celebrat les darreres setmanes amb un total de 21 equips, de 10 clubs diferents, i col·locant fins a 14 equips entre les 10 primeres posicions, i ¡ pujant fins a quatre vegades al podi. La màxima representació l’ha portat el CN Sabadell amb cinc equips, seguit del DSV CV Sant Cugat que en tenia quatre. Altres clubs presents han estat el CV Arenys, el Tarragona SPSP, el Barça Voleibol, el CV Esplugues, el CV Premià de Dalt Maresme, el Voleibol Sant Just, el Barça CVB i el CV Vall d’Hebron.

EL DSV CV Sant Cugat ha finalitzat amb els seus quatre equips femenins entre les 10 primeres posicions, amb un or del cadet, una plata de l’infantil, una sisena posició del juvenil i una vuitena plaça de l’aleví. Res a envejar han estat els resultats del CN Sabadell, que tot i no pujar al més alt del podi té 4 dels 5 equips entre les cinc primeres posicions. Així, la millor posició ha estat la tercera plaça de l’infantil masculí, seguida de la quarta del cadet masculí i les dues cinquenes posicions de l’aleví masculí i de l’infantil femení. A més, el club sabadellenc també ha pogut celebrar que el seu jugador infantil masculí, Gerard Rejón, ha estat premiat com a millor jugador del campionat.

També destacat ha estat el bronze aconseguit pel Barça Voleibol en categoria juvenil masculina a Boiro, una medalla històrica per a la secció de Voleibol del FC Barcelona, així com la quarta posició de l’aleví femení del CV Esplugues. Altres equips que han quedat entre els deu millors són el Voleibol Sant Just amb la sisena plaça en categoria Infantil femenina, la sisena plaça del cadet femení del Barça CVB i les dues desenes posicions del CV Vall d’Hebron tant en categoria cadet, com en la juvenil, femenina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top