Convocatòria de jugadores catalanes per les selecciones espanyoles de menors

La selecció espanyola femenina de menors compta amb cinc jugadores catalanes per afrontar els diferents compromisos a disputar entre desembre i gener. Avui comença un bilateral amb Suècia a Sòria, després disputaran el WEVZA a Portugal amb la selecció Sub 16 i, ja al gener, jugaran la fase de classificació del Campionat d’Europa Sub17.

Andrea Silva, Guadalupe Sol Rossell i Itziar López, són les tres jugadores que formen part de la concentració permanent de la selecció espanyola a Sòria. A elles s’hi ha sumat Ariadna Priante, jugadora del DSV CV Sant Cugat i que forma part del programa de tecnificació GET Blume, pel que també han passat les seves companyes a la concentració. Les quatre jugadores catalanes, convocades per Pascual Saurín, responsable de la concentració permanent de la Real Federación Espanyola de Voleibol i seleccionador absolut femení, disputaran entre avui i demà, a Sòria, un bilateral amb Suècia. El primer partit s’ha disputat avui a primera hora de la tarda i el segon serà demà a les 10 del matí.

De cara al Torneig Internacional WEVZA que disputarà la selecció espanyola sub 16 a Viana de Costelo, Portugal, la llista de jugadores catalanes convocades canvia. Entra a la convocatòria la jugadora del Club Natació Sabadell, Clara Caralt, però queden fora per edat Andrea Silva i Guadalupe Sol Rossell. El campionat es disputarà del 18 al 23 de desembre, i les jugadores seguiran convocades a la concentració de Sòria del 26 al 30 de desembre. D’aquí sortirà la llista de convocades de la selecció espanyol sub 17 que de l’1 al 3 de gener es desplaçarà a Guadalajara per preparar la Fase de classificació del Campionat d’Europa sub 17, que es disputarà del 4 al 8 de gener a Olomuc (República Txeca).

Les seleccions masculines de menors també disputaran un bilateral amb Suècia, en aquest cas de l’11 al 15 de desembre a Palència amb la selecció sub 20, i el seu Torneig Internacional WEVZA, amb la selecció Sub 18, serà del 26 al 31 de desembre a França. Encara s’ha de conèixer la convocatòria de jugadors catalans que participaran en aquestes competicions. A la concentració permanent masculina de Palència hi ha ara mateix 6 jugadors catalans: Dexter Edwards, Miquel Campos, Álvaro Gimeno, Pau Mena, Annas Anzoui i Arnau Caparrós.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top