Convocades les beques de la RFEVB per a entrenadors, operadors estadístics i fisioterapeutes

La Real Federación Española de Voleibol ha obert la convocatòria de beques per al perfeccionament i especialització de tècnic esportius destinada a entrenadors, operadors estadístics, preparadors físics i fisioterapeutes. L’objectiu d’aquesta beca es la formació i perfeccionament dels tècnics per al seu desenvolupament a les modalitat de vòlei pista i vòlei platja.

Amb aquestes beques, la RFEVB vol motivar als joves tècnics a especialitzar-se i dedicar-se professionalment al voleibol o al vòlei platja i potenciar la formació d’aquests a través d’experiències pràctiques amb equips i professionals d’alt nivell. En total, aquest 2020, es repartiran 8 beques, dos per entrenadors especialitzats i vinculats a categories de menors dins el Programa de Tecnificació 2025; dos beques per entrenadors d’alt rendiment de voleibol; una beca per entrenadors de tecnificació de menors de vòlei platja; i 3 beques per operadors estadístics, preparadors físics i fisioterapeutes tant en modalitat de pista com de platja.

Els requisits generals per poder accedir a aquestes beques és complir entre 25 i 35 anys aquest 2020 (ambdós inclosos) i tenir llicència i autorització federativa en les temporades 2018-2019 i 2019-2020. A banda, cada beca té els seus requisits específics com titulacions o certificacions d’aptituds i coneixements. La data màxima per presentar les sol·licituds finalitza el proper 9 de març.

Les beques tindran un període màxima d’execució de 20 dies i es podran realitzar en diferents programes: seleccions nacionals absolutes de voleibol masculina o femenina, concentracions permanents de voleibol masculí (Palència) o femení (Sòria), o concentracions permanents de vòlei platja masculines i femenines a Lorca. A part, els candidats també poden sol·licitar beca per realitzar una estada en centres d’entrenament de països estrangers amb els que s’hagi contactat i es presenti un programa de capacitació.

MÉS INFORMACIÓ I FORMULARI

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top