Festa a l’Escola Sant Gervasi en la presentació dels seus esportistes

L’Escola Sant Gervasi de Mollet va presentar el passat dissabte els seus equips en una jornada del tot festiva on més de 1000 esportistes van sortir a pista per donar la benvinguda a la present temporada. De tots els esports amb els que compta l’entitat, també hi ha la secció de voleibol on el Sant Gervasi està present amb 8 equips. Pares, mares, familiars, amics i simpatitzants van estar presents a la festa de l’esport del l’Escola Sant Gervasi.  

Els prop de 80 jugadors i jugadores que formen la secció de voleibol van participar en aquest acte que va tenir lloc a la pista multiesportiva de la mateixa escola de Mollet davant un nombrós públic assistent. Així, es van presentar els 7 equips que tenen en competició federada, entre els que hi ha un juvenil femení, un cadet femení, dos infantils femenins, i tres alevins mixtes. A més, l’Escola Sant Gervasi també té un altre equip d’iniciació que competeix a lliga escolar.

A l’acte de presentació hi van assistir l’alcalde de Mollet, Josep Monràs; la directora de l’escola, Rosa Gutiérrez; la presidenta del club esportiu, Àngela Calzada; i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora. A banda dels equips de voleibol de l’Escola Sant Gervasi, que van ser presentats en un acte conjunt amb els del bàsquet, també es van presentar la mateixa tarda els atletes d’esports individuals com la natació, el triatló i el patinatge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top