L’AEC Vallbona organitza una xerrada per a famílies amb fills estudiants i esportistes

L’Associació Esportiva Carles Vallbona de Granollers organitza el proper divendres 24, la xerrada ‘El rol de la família amb fills estudiants esportistes. Una perspectiva psicopedagògica’, dirigida als i les familiars de jugadors i jugadores. L’activitat és oberta a tothom, també de fora de l’AE Carles Vallbona i, tot i que és gratuïta, cal fer inscripció prèvia. La xerrada s’emmarca dins del projecte DONA, finançat per la Comissió Europea i que lidera el club vallesà.

La xerrada anirà a càrrec de Josep Solà Santesmases, Doctor en Psicologia de l’Aprenentatge Humà, llicenciat en Pedagogia i en Educació Física, professor del Màster de Formació del Professorat de Secundària i de Bases Pedagògiques de l’Activitat Física i coordinador del Servei d’Estudiants Esportistes de la FPCEE Blanquerna (Universitat Ramon Llull). L’acte està programat per divendres, 24 de gener, a les 18:30 hores a l’Institut Carles Vallbona (Carrer Camp de les Moreres, 14, de Granollers).

L’objectiu del projecte DONA està enfocat a evitar l’abandonament de la pràctica esportiva del voleibol a causa dels estudis, millorar el rendiment esportiu i acadèmic de les jugadores del club i transmetre els valors educatius i esportius que els serveixi per la vida adulta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top