Concentracions de les Seleccions Provincials masculines i Catalanes femenines

Aquest diumenge, 17 de desembre, hi ha nova convocatòria de seleccions provincials. En aquest cas, serà per als equips de Barcelona (infantil, cadet i juvenil), i s’entrenaran a la Blume per ser supervisats pel seleccionador català i responsable del programa de tecnificació GET Blume. A més, també tindrà lloc la sisena convocatòria de seleccions catalanes femenines infantils i cadets. Tot, mentre Pascual Saurín, seleccionador espanyol absolut femení, ofereix un clínic a les instal·lacions.

Fa un parell de setmanes, la gran majoria de les seleccions provincials femenines es van trobar a la Blume per fer un entrenament supervisat pel tècnic responsable femení del programa GET Blume, Miguel Fuente. Aquesta setmana és el torn de les masculines. Les tres categories de la selecció de Barcelona es trobaran diumenge a la tarda en un nou entrenament per anar tancant els equips que participaran al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials que es disputarà els dies 2, 3 i 4 de gener a Tarragona.

A part de les concentracions provincials, també hi haurà la sisena convocatòria de les seleccions catalanes femenines infantil i cadet. Serà una convocatòria amb llista de participants tancada. En total hi ha 49 jugadores seleccionades per aquest entrenament, 29 de categoria infantil i 20 de categoria cadet, que seguiran buscant una de les places a la selecció que participarà al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà el proper mes d’abril.

A més, recordar que Pascual Saurín, responsable de la concentració permanent femenina CAEP Soria i seleccionador absolut femení d’Espanya, realitzarà durant la jornada de diumenge, també a la Blume, un clínic sobre ‘la fase canvi de servei’. El tècnic, a més, el mateix dilluns realitzarà una supervisió a l’entrenament del grup femení de la Blume, entrenat per Fuente. Una visita que serveix, a més, per visionar la possible convocatòria de jugadores a les seleccions espanyoles de menors.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top