La Selecció Espanyola guanya tots els partits dels bilaterals amb Suècia amb 8 catalans

Les seleccions espanyoles júniors, masculines i femenines, han contat amb un total de 8 jugadors catalans per disputar els respectius bilaterals amb Suècia. Quatre jugadors masculins i quatre jugadores, que formen part de les concentracions permanents han disputat aquests partits supervisats pels seleccionadors nacionals. A partir d’avui entren en joc tres jugadors més que participen amb les seleccions de menors que tenen per davant tornejos WEVZA i fase classificatòries pel Campionat d’Europa.

Anass Anzoui, Arnau Caparrós, Dexter Edwards i Álvaro Gimeno, són els quatre jugadors que han participat amb la selecció sub 20, entrenada per Ricardo Maldonado, en el bilateral disputat a Palència amb la selecció de Suècia. El conjunt espanyol ha finalitzat els tres partits disputats amb una contundent victòria en aquest torneig que serveix per preparar el pròxim Preeuropeu sub 20, que es disputarà a Itàlia del 26 al 29 d’abril de 2018.

En breu entra en acció la selecció espanyola de menors (sub 18) que es concentrarà a Montpeller del 26 al 30 de desembre per disputar un torneig WEVZA que servirà per preparar la fase de classificació a l’europeu que disputaran Grècia del 4 al 8 de gener de 2018. Allà s’enfrontaran amb les seleccions de Letònia, Grècia i Portugal. Entre el 30 de desembre i el 4 de gener, l’equip seguirà concentrat a Guadalajara. Pau Mena i Miquel Campos són els dos jugadors catalans, formats al programa de tecnificació GET Blume, que formen part de la concentració permanent i que consten a la llista de 16 seleccionables per participar en aquests campionats. També formarà part d’aquest expedició Alberto Toribio, tècnic català responsable del grup masculí ARC Blume, que exercirà de segon entrenador de la selecció.

Selecció femenina de menors

D’altra banda, la selecció espanyola femenina júnior, ha disputat el bilateral amb Suècia, però en aquest cas la competició s’ha disputat a Sòria. Andrea Silva, Itziar López, Ariadna Priante i Guadalupe Sol Rossell són les quatre catalanes que han disputat els tres partits sota les ordres de Pascual Saurín, seleccionador espanyol femení. Les noies han gunyat els tres partits que han disputat amb la selecció Sueca amb certa solvència sobre el rival.

Des d’avui, la selecció espanyola de menors sub 16 disputa a Via de Costelo, Portugal, el torneig internacional WEVZA. En aquesta convocatòria estan convocades Ariadna Priante, Iztiar López i entra a la llista la jugadora del CN Sabadell, Clara Caralt. Les jugadores seguiran convocades a Sòria del 26 al 30 de desembre preparant la fase classificatòria del Campionat d’Europa sub 17, que es disputarà del 4 al 8 de gener a Olomuc, República Txeca. La selecció ha quedat enquadrada en el grup C amb les seleccions d’Eslovènia, Islàndia i la local.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top