63 equips catalans participaran a les Copes d’Espanya

Més de 60 equips, de 19 clubs catalans, participaran a la primera Copa d’Espanya Infantil i Aleví que es disputarà a Valladolid, i a la cinquena Copa d’Espanya Cadet i Juvenil que es disputarà a Guadalajara. Totes dues competicions tindran lloc del 27 al 30 de desembre.

La propera setmana Guadalajara i Valladolid seran les seus de la gran festa del voleibol de base amb la celebració de la Copa d’Espanya. En total més de 300 equips participaran en aquesta competició i 63 d’ells seran catalans. En categoria cadet i juvenil miraran de revalidar els títols de l’any passat, on els equips catalans es van elevar amb el títol en tres categories, mentre que en categoria aleví i infantil miraran de ser els primers en pujar al més alt del podi.

A la Copa d’Espanya infantil i aleví hi participaran 26 equips catalans, tots ells en categoria femenina. A la competició cadet i juvenil hi haurà un total de 36 equips catalans, dels quals 4 seran de categoria masculina. Els clubs que portaran representació masculina seran el CV Llars Mundet, el CV Terrassa Teknopoint i el CV Vall d’Hebron.

El club que desplaçarà més equips serà el DSV CV Sant Cugat, que desplaçarà un total de 16 conjunts, 8 són de categoria infantil i la resta competiran a Guadalajara al campionat cadet i juvenil. El CN Sabadell i el CV Esplugues desplaçaran 6 equips, mentre del CECELL Lleida, del CV Vall d’Hebron i del CVB Barça ho faran 5. La resta d’entitats que participaran a la Copa d’Espanya són: AE Carles Vallbona, CV Sant Quirze, Escola Pia Granollers, CV Llars Mundet, CV Sant Celoni, Voleibol Sant Just, CV Viladecans, CEV L’Hospitalet, CV Terrassa, Volei Els Arcs, CV Gavà, CV Premià de Dalt i CV Vilassar.

En total seran més de 500 esportistes i tècnics desplaçats en la festa del voleibol més important en aquetes categories. Els jugadors, a més podran gaudir de l’ALL STAR femení a Guadalajara i del masculí a Valladolid, que coincidirà amb els dies de competició. L’any passat el Voleibol Sant Just, el DSV Sant Cugat i el CVB Barça són els tres equips que van tornar amb títol de campions de Guadalajara. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top