David Fernández i Fernando Cerrato designats a competicions internacionals

L’àrbitre català David Fernández segueix amb les designacions internacionals com el Perugia – Civitanova de la Champions League que va xiular la setmana passada a Itàlia. A més, també s’ha de celebrar la designació de Fernando Cerrato a un partit de la Challenge Cup masculina. Tots dos formen part de la campanya de captació d’àrbitres que ha engegat la Federació Catalana de Voleibol, ‘Els àrbitres també formen part del joc, #arbitravoleibol’.

En aquests moments s’està disputant la primera fase de la quarta ronda de la Champions League masculina que ha de donar accés als playoffs d’accés a la final. El col·legiat català David Fernández, ja habitual a les competicions internacionals, va ser designat segon àrbitre del partit del pool A disputat entre el Sir Colussi Sicoma Perugia i el Cucine Lube Civitanova. Un partit de màxima rivalitat que va quedar reflectida en la igualtat en el marcador al llarg del partit. Finalment van ser els locals qui es van endur el partit al tie break, 3- 2 (28-30/20-25/25-23/25-19/15-9).

També la setmana passada, l’àrbitre Fernando Cerrato, àrbitre acollit de la Federació de Castella la Manxa, va exercir de segon àrbitre al partit de la Challenge Cup entre el Sparta Myjava i l’Union Raifeisen Wladviertel, que va acabar amb victòria local per 3-1 (25-23/18-25/25-21/25-20).

Podeu conèixer la història arbitral de David Fernández, àrbitre internacional FIVB i president del CTARJ, i d’altres àrbitres, a través del vídeo personal de la campanya ‘Els àrbitres també som part del joc, #arbitravoleibol’. La campanya es troba penjada al youtube de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top