Comunicat suspensió vòlei platja

La Federació Catalana de Voleibol, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya en matèria de salut pública, suspèn les activitats relacionades amb el vòlei platja que tenia previstes per aquest cap de setmana.

Així, i mirant de contribuir a evitar l’expansió dels rebrots de la pandèmia de la COVID-19 que ara mateix hi ha l’Àrea Metropolitana de Barcelona, no es celebrarà la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que s’havia de disputar aquest cap de setmana a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Tampoc es podrà celebrar la segona prova del Campionat de Menors de categoria infantil de clubs que estava prevista per aquest diumenge, 19 de juliol. 

No obstant això, la Federació Catalana de Voleibol seguirà treballant per tirar endavant la resta de competició prevista, tot i estar atents a l’evolució de la pandèmia del coronavirus i les instruccions i mesures de protecció que vagin marcant les autoritats públiques per al conjunt de la ciutadania.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top