El Vichy Catalan Volei Tour repeteix a Barcelona aquest cap de setmana

Dues setmanes després de l’inici del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que es va disputar a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, el millor vòlei platja torna a Barcelona per acollir la segona ronda del campionat. Una nova oportunitat per a tots els participants de pujar al més alt del podi i seguir sumant punts de cara a la final que es disputarà el 5 i 6 de setembre a Cambrils.

Els germans Monfort, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en la femenina, van ser  els campions de la primera prova i tornaran a estar presents aquesta propera jornada en busca d’una nova victòria que els torni a situar al més alt del podi. Altres parelles que es podran veure aquest cap de setmana són les formades per Carlos Mora i Javi Naya, tercers la primer jornada; Julia Bonet i Rebeca Fernández, o Virginia Carmona i Mar Saló, segones i terceres en categoria femenina. El que promet un cap de setmana de màxima competició.

Una vegada més, i com a conseqüència de les mesures de seguretat per la pandèmia de la COVID-19, el límit de parelles inscrites és de 32 per gènere. Una vegada més, l’èxit de convocatòria ha provocat que més de 10 parelles. masculines i femenines, hagin quedat fora de la competició. Entre elles, algunes duples destacades, com la que formen Sergi Arranz i Aharón Gamiz, internacionals de pista, que de moment  no tenen assegurada la seva participació per falta de punts de vòlei platja.

Aquesta serà la primera vegada en la història del Vichy Catalan Volei Tour que es repetirà una seu al llarg del campionat, tornant a disputar la prova a les pistes fixes de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Les finals es podran seguir en directe a través del canal Esport 3 de Televisió de Catalunya, diumenge a partir de les 18 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top