Clínic per obrir la temporada a càrrec del seleccionador absolut femení Pascual Saurin

Diumenge 20 de setembre, i en l’excel·lent marc de la 12ena edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat ‘Miquel Martínez’, es realitzarà la primera part del primer clínic de la temporada 2015/16 a càrrec de l’actual seleccionador absolut femení Pascual Saurin.

El també entrenador de l’equip belga del Dauphines Charleroi durà a terme una ponència que estarà dividida en dos blocs. Pel matí, al Pavelló Municipal PAV3 de Sant Cugat del Vallès, després de la rebuda als assistents, el seleccionador iniciarà l’activitat amb el bloqueig, tècnica de base i estratègia com a protagonistes, donant pas cap al migdia a una xerrada col·loqui sobre la situació del voleibol català, perspectiva i plantejament de futur.

A la tarda el Clínic de Pascual Saurin es desplaçarà fins a Esplugues de Llobregat, a les instal.lacions del Pavelló Esportiu del Consell Català de l’Esport (Blume) sent els temes principals el treball en segona línea, per a finalitzar amb una nova xerrada col·loqui, aquest cas, sobre la professionalització en equips de categoria estatal a Catalunya.

Els interessats poden inscriure’s ja emplenant el FULL D’INSCRIPCIÓ, recordant que els col·legiats a l’Escola Catalana d’Entrenadors tindran inscripció gratuïta, i els que encara no estiguin col·legiats hauran de pagar 25€ per a participar-hi a aquest primer clínic de la temporada.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top