El CV Sant Cugat presenta nou espònsor i la 12ena edició del Torneig Internacional Ciutat St. Cugat

Durant els dies 17, 18, 19 i 20 d’aquest pròxim mes de setembre, se celebrarà el 12è Torneig Internacional Voleibol Femení Ciutat de Sant Cugat “Miquel Martínez”, organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat. Com en edicions anteriors, participaran equips internacionals i una bona representació d’equips nacionals, amb l’objectiu de reunir a la ciutat de Sant Cugat, el millor voleibol femení europeu. En el torneig participaran més de 500 jugadores, entre 12 i 18 anys, corresponents a les categories infantil, cadet i juvenil. Han confirmat la seva participació, equips d’Itàlia, Polònia, i també de la Comunitat de Madrid i País Basc.

En paraules de Toni Alemany, l’actual director tècnic del club vallesà, “és una cita ideal per a gaudir de l’espectacle d’un esport molt atractiu”. El torneig se celebrarà en dues ubicacions: el pavelló de Valldoreix i la zona esportiva municipal de la Rambla del Celler. L’horari dels dies 17 i 18 serà de tarda i els dies 19 i 20, serà de 9h del matí a 20h de la tarda. L’entrada és gratuïta. A més a més, aquest el club santcugatenc vol destacar, que al nom del torneig han inclòs el nom de l’últim president de l’entitat, MIQUEL MARTÍNEZ, com a reconeixement a la seva tasca excepcional (i la del seu equip) gestionant durant 8 anys el Club Voleibol Sant Cugat.

El CVSC, actualment presidit per Lluís Moreno, compta amb la particularitat que totes les jugadores són de Sant Cugat en un club amb un clar projecte de ciutat.

DSV Air & Sea patrocinarà el Club Voleibol Sant Cugat

En l’acte que va tenir lloc ahir a Valldoreix, el CV Sant Cugat va presentar també el seu nou patrocinador: DSV Air & Sea. DSV i el Club Voleibol Sant Cugat han acordat vincular-se per a assolir sinèrgies. A partir d’ara, el club passarà a anomenar-se DSV – Club Voleibol Sant Cugat en totes les seves categories.

DSV serà el patrocinador exclusiu en totes les equipacions esportives i material publicitari  mitjançant logotip de l’empresa de logística i transport internacional.

DSV, amb seu mundial a Dinamarca, és especialment sensible amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) i en aquesta línia s’engloba la iniciativa de patrocini esportiu, en especial amb aquest club històric, en un esport como el voleibol, que no gaudeix del suport del que sí se’n beneficien altres disciplines esportives en el nostre país.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top