Presentació del Torneig Autodalser Dalmau Ciutat de Lleida

Aquest dimarts s’ha presentat el Torneig Autodalser Dalmau Ciutat de Lleida a les instal·lacions del concessionari que serà el patrocinador d’aquesta trobada. El Balàfia Vòlei ha organitzat el torneig per al proper dissabte 19 de setembre al pavelló municipal Juanjo Garra.

Al Torneig participaran els equips de 1a Nacional i 1a Catalana que s’enfrontaran al CV Saragossa en format triangular. Així, a les 16.00 jugaran els dos equips del Balàfia Vòlei, a les 18.00 el CTI Balàfia Vòlei (1a Catalana) contra el CV Saragossa i a les 20.00 el Balàfia Vòlei de 1a Nacional contra el CV Saragossa.

El president del club, Juan Campillos, i la gerent d’Autodalser Dalmau, Natalia Serra, han signat aquesta tarda el conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

Partits de preparació de l’equip de 1a Nacional del Balàfia Vòlei

Aquest torneig s’emmarca en la preparació de l’equip de 1a Nacional per afrontar la competició que començarà el 24 d’octubre.

A més del 19 de setembre, els jugadors de Mario Martínez jugaran diumenge 27 de setembre un triangular a Saragossa i el 3 d’octubre un altre triangular a Sabadell, en què s’enfrontaran a l’equip local i al CV Manresa. Per finalitzar, el 17 d’octubre es farà la presentació de tots els equips del club i l’equip de 1a Catalana comença la lliga al Juanjo Garra, el primer equip jugarà un partit amistós contra el Sabadell.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top