Cinc equips catalans, a la recerca del Campionat d’Espanya Aleví

Última oportunitat pels equips catalans per a tornar amb un Campionat d’Espanya de clubs sota el braç. Avui arrenca, com a colofó final, el Campionat d’Espanya en categoria Aleví, l’últim dels esdeveniments que se celebrarà abans del Campionat de Seleccions Autonòmiques, que tindrà lloc en dues setmanes. Fins a 5 equips catalans (3 en categoria femenina i 2 en categoria masculina) buscaran arribar el més lluny possible per tancar una temporada 2023-2024 rodona.

En categoria femenina, la més nombrosa, tres clubs representaran els interessos de Catalunya. El CV Sant Cugat, enquadrat dins el Grup B, juntament amb l’Albarena, el CV Elche i el Voleibol Astillero, buscarà durant el dia d’avui classificar-se per a la següent ronda. D’altra banda, el CV Sant Pere i Sant Pau, dins el Grup C, s’enfrontarà al Colegio Inmaculada, el Teresianas i el Korbis per aconseguir una plaça en els vuitens de final. Tanca la presència dels equips catalans a Valladolid el CV Esplugues, dins el Grup F, on s’enfronta al Maristas Burgos, el CV Alcañiz i Optimatic Esportles VC. La temporada passada, el CV Sant Cugat va fer-se amb la medalla d’or, mentre el CV Esplugues va finalitzar en sisena posició i el CV Vilassar en dinovena plaça.

D’altra banda, en categoria masculina, dos equips catalans pugnaran amb 30 equips més d’arreu d’Espanya per tal de tornar a casa amb medalles procedents de Valladolid. El CV Mataró, inclòs dins el Grup G, s’enfrontarà amb el VCV Academia, el Korbis i l’Albarena per tal d’avançar a la següent ronda. També buscarà passar a la següent ronda el CV Vall d’Hebron, enquadrat dins el Grup H juntament amb l’ADV Miguelturra, el SAD Recuerdo i l’Eliocroca. Fa només un any, la millor classificació catalana va ser del Club Natació Sabadell, concretament en la dotzena plaça, seguit de la quinzena del Transmesa Arenys Vòlei i la vint-i-novena del CV Vall d’Hebron.

Dels 8 Campionats d’Espanya que s’han jugat fins ara, des d’infantil fins a júnior, els equips que representen Catalunya han obtingut tres ors, tres plates i quatre bronzes, destacant així el gran treball de base que es fa arreu del territori.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt