A punt d’arrencar la primera prova Màster de l’any a Vilanova i la Geltrú

Compte enrere per a la celebració de la primera prova Màster de l’any en el circuit català de vòlei platja. En menys de 24 hores donarà inici el Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vilanova i la Geltrú, segona prova de les set que tindrà aquest estiu el circuit català d’aquesta disciplina. Les millors 32 parelles per rànquing s’enfrontaran entre dissabte i diumenge per tal de coronar-se campiones d’un esdeveniment que l’any passat va ser per a Montfort-Scocco, en categoria femenina, i Reñé-Jiménez, en categoria masculina.

Aquesta prova, on prima el rànquing dels esportistes per a poder-hi accedir de forma definitiva, tindrà en la jornada de dissabte tota la fase de grups i les primeres eliminatòries, deixant per a la jornada dominical els partits claus per a decidir les primeres posicions.

Tal com marca la normativa de competició, un cop superat el límit de temps en el període d’inscripció, l’ens federatiu català ha fet pública la llista d’inscrits un cop tancat aquest termini. Tots aquells esportistes que hagin aplicat per a ser presents en aquesta prova trobaran el document de ‘Llistat d’Entrada’, on veuran si entren directament a quadre o no. Cal destacar que, només en categoria masculina, les parelles Panzano-Galan i Torres-Díaz hauran d’enfrontar-se entre sí demà a la tarda per tal de poder entrar en el quadre principal.

Com sol ser habitual, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estarà present en les finals de la categoria sènior, tant en la branca masculina com en la femenina. Està previst que, ambdues finals, es retransmetin a través del web d’Esport 3.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt