Kliokmanaite-Puri i Estalella-Serra s’imposen a la platja de Vilanova i la Geltrú

Gran nivell de joc del que s’ha viscut aquest cap de setmana en les finals del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, celebrat a Vilanova i la Geltrú, on es donava principi a les proves Màster. El públic present a les graderies i pel passeig marítim ha gaudit de la final masculina, que s’ha acabat enduent Ferran Serra i Eric Estalella en un tie-break­ d’infart davant Manu Nieto i Lucas Barreda. Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, que han tornat a la competició, han dominat durant tot l’esdeveniment, pujant al primer calaix del podi després de superar a Laura Moreno i Deborah Giaoui.

Rematades potentíssimes, defenses inverosímils i espectacle, molt d’espectacle el que es va viure a la final masculina de la segona prova del Vichy Catalan Vòlei Tour, celebrada a Vilanova i la Geltrú. La parella guanyadora ha començat dominant el primer set, el qual s’han endut per 21-17, però Nieto-Barreda, que sempre donen el 200% en cada partit, han capgirat el marcador i han forçat el desempat després d’endur-se el segon parcial per 18-21. En un tie-break d’infart, Serra i Estalella han tingut un pèl més de sort en els moments més delicats del partit, i amb això s’han endut la medalla d’or en aquesta primera prova Màster.

Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, vencedores del circuit durant la temporada passada, han tornat a demostrar el seu domini davant la resta de participants durant tot el cap de setmana. La finalíssima, disputada contra el binomi Moreno – Giaoui, ha caigut del costat més experimentat per 2-0, en dos parcials més que ajustats (21-19 i 21-17).

En tercera posició han finalitzat Sandra Campo i Alba Cardona, en categoria femenina, i Óscar Aliseda i Arnau Masià en la masculina. A l’entrega de premis han assistit Narcís Enríquez, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, i Miguel Ángel Iglesias, regidor d’Esports de Vilanova i la Geltrú i president del Consell Esportiu del Garraf.

El Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja deixa enrere Vilanova, i prepara ja la pròxima parada, que tindrà lloc a Tarragona a finals de Juny. De la mateixa forma que en aquesta prova, també es disputarà en paral·lel el Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt