Celebrat a Tossa de Mar la primera edició del Torneig Costa Brava

Tossa de Mar va ser escenari de la primera edició del Torneig Tossa de Mar-Costa Brava organitzat pel Club Voleibol Viladecans y Promociones JT. Va destacar la gran afluència de públic al llarg dels dos dies de competició en una vila de Tossa de Mar que va bolcar-se en aquest torneig, destacant la presència de l’alcaldessa de la localitat, Gisela Saladich, i del Regidor d’Esports, Ignasi Sallès, qui van assistir a l’entrega de premis de diumenge al migdia, així com el director de l’esdeveniment Jorge Tobeck.

El CV Lloret va ser el triomfador en categoria cadet després de protagonitzar un gran torneig derrotant al CV Viladecans i al CV Vall d’Hebron ‘B’. La millor jugadora del torneig va ser la central del CV Lloret, Marina Urpí.

En categoria juvenil el triomf va caure del costat de l’organitzador CV Viladecans. Les noies de Lluis Amat van derrotar als altres dos rivals, CV Viladecans ‘B’ i CV Lloret i van fer-se amb la victòria en aquesta primera edició del torneig. La col.locadora del CV Viladecans, Xenia García, va resultar escollida millor jugadora de la competició.

El categoria sènior, per la seva banda, el CV Barberà Comerç Urbà va ser el vencedor final derrotant al CV Viladecans de Segona Divisió per 3-1 en un partit molt ajustat i en el que les vallesanes van acabar imposant-se amb un bona direcció en el joc de Laura Martínez, proclamada millor jugadora del torneig.

Finalitza, doncs, la primera edició d’aquest torneig que ha deixat molt bon regust en la localitat de Tossa de Mar, interessada ja en acollir una segona edició a l’estiu de 2013 i amb el suport del consistori local.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt