El CV Sant Boi revalida el títol de campió de Lliga Catalana Divisió d’Honor

El Poliesportiu La Parellada de Sant Boi de Llobregat va acollir dissabte la final de la Lliga Catalana femenina de Divisió d’Honor. El CV Sant Boi, el CV Vall d’Hebron ‘B’ i el CN Sabadell van disputar en format de triangular a tres sets la final d’aquesta temporada amb victòria final del conjunt amfitrió.

El CV Sant Boi de David Lorente es va mostrar superior als seus dos rivals a qui va derrotar 3-0 per a revalidar el títol de campions del torneig.  L’equip local i el CV Vall d’Hebron ‘B’ arribaven al tercer i definitiu partit amb una victòria, la sumada davant el CN Sabadell, on tots dos equips van derrotar per 3-0. En el definitiu partit les locals van mostrar-se molt eficaces en atac, fent impossible la remuntada per a l’equip de Mariano Singer que va haver d’acontentar-se amb la segona posició final.

La capitana de l’equip Bea García va rebre el trofeu que les acredita per segon any consecutiu com a campiones de la Lliga Catalana de Divisió d’Honor femenina de mans de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i de la Tinent d’Alcalde titular d’Àrea de serveis generals de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Mª Antonia Barragán.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top