CV AA Llars Mundet es mostra superior en la 1ª Jornada Lliga Catalana Superlliga masculina

Diumenge va disputar-se al Parc Esportiu Cornellà la primera jornada de la Lliga Catalana de Superlliga masculina entre els tres equips catalans que participaran aquesta temporada a Superlliga-1 i Superlliga-2. CV Andorra, FC Barcelona i CV AA Llars Mundet van disputar el primer assalt en forma de triangular per saber el nom del campió de la competició.

EL C.V. AA Llars Mundet es va mostrar més conjuntat que els seus dos rivals i va fer-se amb el triomf 3-0 davant els amfitrions blaugranes i els pirinencs. Els de Toni Alemany viatjaran així aquest cap de setmana a disputar el segon triangular de la competició amb sis punts al seu caseller, avantatjant en la classificació al FC Barcelona que va derrotar per 2-1 al CV Andorra en el partit que tancava la primera jornada i que suma dos punts.

El Pavelló M.I. Govern d’Andorra dictarà sentencia diumenge en una competició que servirà a tots tres conjunts de banc de proves per a l’inici a finals d’octubre de les seves respectives competicions estatals.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top