Yanes-Rosell revaliden el títol del Ciutat Barcelona. Triguero-Ribera, vencedores en femení

Els cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell van revalidar diumenge el títol de campions del Trofeu Internacional de Vòlei Platja Ciutat de Barcelona en la seva novena edició en categoria masculina, mentre que en femenina el triomf va ser per a la parella catalana formada per Carolina Triguero i Ester Ribera.

Les catalanes Triguero-Ribera van superar en la final del torneig femení a les txeques Galova-Vankova per un rotund 2-0 (21-16, 21-14) mostrant-se com la parella més en forma de la competició. Una competició que es va a dur a terme en format de tots contra tots al llarg del dissabte i que va comptar amb la participació de cinc parelles.

En el quadre masculí, Yanes-Rosell van superar en una igualada final a Lluís Badosa i Jordi Roca en el tie-break 15-11 i després de superar un primer parcial desfavorable. La igualtat va ser la tònica del torneig masculí decidint-se les semifinals i el duel final pel títol en el desempat. Els cubans van desfer-se a semifinals d’Agustín Correa i Gerard Aguilà, mentre que Badosa-Roca van fer el propi davant els uruguaians Zanotta-Corbo.

A l’entrega de premis del novè Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona van assistir el Director de Promoció i Edeveniments de l’Ajuntament de Barcelona, Gabi Arranz, així como la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el Vicepresident Primer, Carlos Pérez de la Fuente.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top