Catalunya lluitarà per entrar a semifinals en els dos quadres de competició

Excel·lents notícies les que arriben des de Punta Umbria (Huelva) on les dues seleccions catalanes jugaran aquesta tarda a les 17.20 hores per a la classificació a les semifinals del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, i on tots dos equips tindran com a rival a l’equip organitzador: Andalusia.

La selecció catalana masculina ha començat amb triomf en Primera Ronda del campionat superant 2-1 (15-13, 8-15, 10-2) a la selecció extremenya. Ja en Segona Ronda, la selecció dirigida per Marc Màrmol i que integren els jugadors Pol Vila (ARC Voleibol), Álvaro Orgaz (FC Barcelona) i Alejandro Bonnin (CVP Arenys), ha derrotat per 2-0 (15-9, 15-12) a la Comunitat Valenciana, subcampiona del torneig l’any passat a Sanxenxo. L’equip masculí català ha millorat ostensiblement en aquest segon partit, superant els nervis inicials del debut contra Extremadura.

Busquen revalidar títol

Per la seva banda, la selecció catalana femenina que formen Patricia Llabrés, Judith Querol i Carla Alocén, i entrena Daniel Antolín, ja es troba en Quarta Ronda de la competició, i a un pas d’arribar a semifinals. Les actuals campiones del torneig s’han desfet en Segona Ronda d’Aragó en un partit en el que les catalanes no han mostrat la seva millor versió, millorant-la en el partit de Tercera Ronda, on han superat la Regió de Murcia, també per 2-0 (15-11, 15-13).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt