Catalunya torna a regnar a la sorra del Campionat d’Espanya Sub’17

El vòlei català torna a estar d’enhorabona, i van… La selecció catalana femenina formada per Patricia Llabrés, Judith Querol i Carla Alocén ha revalidat aquest migdia a Punta Umbria (Huelva) el títol de campiona d’Espanya Sub’17 en derrotar en la gran final del torneig al País Basc per 2-0 (21-18, 21-11).

Les jugadores catalanes, entrenades pel seleccionador Daniel Antolín, venien de derrotar en una de les semifinals del campionat a primera hora d’aquest matí a una molt lluitadora Comunitat de Madrid, a qui han derrotat en un partit molt dur psicològicament i que han sapigut guanyar-lo tot i anar sempre per darrere en el marcador en els dos sets. Arribaven així a la final davant l’equip basc on han tingut més problemes dels previstos per derrotar-los al primer set, però a qui han acabat imposant-se en el segon de forma contundent, desplegant el millor joc d’aquesta selecció.

Segon or consecutiu pel seleccionador català Daniel Antolín, i per la jugadora del CV Espluges Patricia Llabrés, després del conquistat l’any passat a Sanxenxo, i que confirma també a Catalunya com a potència en el Vòlei Platja formatiu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt