Catalunya és la comunitat amb més equips a la Copa Espanya

Un total de 81 equips catalans es desplaçaran la propera setmana a Guadalajara i Valladolid per participar a la Copa Espanya de categoria aleví, infantil, cadet i juvenil que es disputa del 27 al 29 de desembre en aquestes localitats. Tot un nou èxit de participació que supera amb 18 equips els inscrits a la passada edició, i que van tornar de la competició amb 3 títols.

Els clubs catalans han tornat a mobilitzar-se per participar a la cita de voleibol base més important a nivell espanyol. L’any passat es van apuntar 63 equips, 26 en categoria infantil i aleví i 37 en categoria cadet i juvenil, de 19 clubs diferents. Aquest any, el creixement ha estat de 18 equips, 5 més a la categoria aleví i infantil, i 13 més a la categoria cadet i juvenil. El número de clubs catalans participants també augmenta fins als 22.

El DSV CV Sant Cugat és el club català que més equips desplaçarà durant aquestes dates amb un total de 17, 9 aniran a Valladolid, on es disputa el campionat cadet i juvenil, i 8 a Guadalajara, on tindrà lloc la competició aleví i infantil. El segueixen amb 7 equips el CVB Barça, l’AE Carles Vallbona i el CN Sabadell, que és l’únic club que portarà equips masculins a Guadalajara, i que debutaran en aquesta competició, ja que l’any passat Catalunya no va tenir representació masculina en aquestes categories.

Amb 6 equips hi ha el CECELL Lleida, i amb 5 el CV Vall d’Hebron i el CV Gavà. El CV L’Hospitalet i el CV Sant Quirze en desplaçaran 4 i la resta de clubs portaran un o dos equips a les diferents competicions. Aquests clubs són el CV Olot, el Vòlei Vilassar, el Vòlei Sant Just, el CV Premià de Dalt, el CV Monjos, el CV Sant Celoni, el CV Tiana, el Vòlei els Arcs, el CV Sant Martí, l’ASSIS, CV La Palma, les Seccions Deportives de l’Espanyol i el CV Barberà.

L’any passat les equips catalans van tornar de la Copa Espanya amb tres títols i 18 equips classificats entre les 10 millors posicions a les diferents categories. Els campions van ser el CV Esplugues en categoria aleví, el CV Premià de Dalt a la categoria infantil 2, i el CV Vall d’Hebron a la infantil 1.

Tota una festa del voleibol espanyol, on Catalunya desplaça enguany prop d’un miler de persones, entre esportistes, entrenadors, tècnics i familiars, convertint-se en la delegació amb més participants de la Copa Espanya. Madrid serà la següent comunitat més nombrosa amb 78 equips. En total participaran a la Copa Espanya 371 equips, dels quals 140 ho faran a Guadalajara amb els més petits, i 231 aniran a Valladolid a la competició cadet i juvenil.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top