7 jugadors catalans convocats a les Seleccions Espanyoles de menors

La Real Federación Española de Voleibol ha convocat a 7 jugadors per participar a les diferents concentracions que es realitzaran els pròxims dies i que servran per preparar als respectius tornejos WEVZA de la categoria. En categoria femenina s’ha convocat a 4 jugadores i en las masculina a 3.

Les jugadores catalanes convocades per la Selecció Espanyola femenina Sub 16 són Marta Cano, del CV Rubí i Zoi Mavrommatis, Julia Muñoz, i Íngrid Portela, del DSV CV Sant Cugat. La concentració començarà el dia 26 de desembre a Soria i es desplaçarà a Guadalajara del 5 al 7 de gener. El torneig WEVZA el disputaran del  8 al 12 de gener de 2019 a Harnes, França, i és la ronda classificatòria pel Campionat d’Europa d’aquesta categoria.

En el cas de la Selecció Espanyola Sub 17 masculina els convocats són Xavier Fresquet, del CV Sant Pere i Sant Pau; Adrià Rejón, del CN Sabadell; i Luke Belda, del CV Arenys, que actualment està a la concentració permanent de la RFEVb a Palència. Els jugadors catalans participaran a les activitats previstes per preparar el Torneig WEVZA que es celebrarà a Portugal del 9 al 13 de gener, i que és la primera ronda de classificació pel Campionat d’Europa de la categoria. LA concentració de la selecció serà del 4 al 8 de gener a Boiro, A Corunya.

A excepció de la jugadora Zoi Mavrommatis, que encara és infantil, la resta de convocats han passat, com és el cas de Luke Belda, o participen actualment al grup de tecnificació català GET Blume a les ordres d’Alberto Toribio, en el cas del nois, i de Miguel Fuente, en el cas de les noies.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top