Tres àrbitres catalans designats per la Copa Princesa 2019

El col·legi català d’àrbitres està d’enhorabona després d’assolir una fita històrica, tres dels quatre àrbitres designats a la Copa Princesa, que es disputarà a Palma de Mallorca al gener, són catalans. Vanesa Gilabert, Oriol Roy i Daniel Sarrión són els col·legiats que participaran en aquesta competició, el quart serà l’àrbitre local Bartomeu Verger. Durant la competició, a més, la Federació Balear de Voleibol organitzarà un col·loqui sobre el paper de la dona al món de l’esport on participarà Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol.

Oriol Roy i Daniel Sarrión van participar a la Copa Príncipe la temporada passada i, entre d’altres, van xiular la final on Emevé va ser el guanyador. Podrien repetir fita, però en aquesta ocasió a la Copa Princesa. Per l’àrbitra catalana, Vanesa Gilabert, la designació arriba el mateix any que debuta a la Superlliga 2. Així podrà participar per primera vegada en aquesta competició exercint de primera o segona. De moment, les designacions pels partits, semifinals i finals, es desconeixen.

La primera semifinal serà entre el JS Hotels Ciutat CIDE i l’Extremadura Arroyo el dissabte, 12 de gener, a les 17 hores. La segona semifinal la disputaran Autos Canela Zalaeta i el Kiele Socuéllamos, que tindrà lloc el mateix dissabte a les 19 hores. La final es disputarà el diumenge, 13 de gener, a les 11 hores. Tots els partits es disputaran al Poliesportiu CIDE de Palma de Mallorca.

La Federació Balear de Voleibol organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma i a través de l’Institut Municipals d’Esports (IME), el col·loqui ‘Voleibol femení, dones al cim’ durant la celebració de la Copa Princesa. L’objectiu serà debatre la presència de la dona als llocs de màxima representació i responsabilitat en el món de l’esport i, per això, comptarà amb la presència de quatre dones amb càrrecs rellevants dins aquest àmbit.

Les ponents seran Caty Pol, jugadora i tècnica d’elit; Susana Rodríguez, col·legiada olímpica i FIVB; Marisa Pérez-Grasa, assessora del Comitè Olímpic i membre del CSD i la RFEVB; i Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la RFEVB. Elles exposaran la seva experiència per després poder debatre sobre la situació actual de la dona al món de l’esport. El col·loqui es celebrarà dissabte, 12 de gener, de 11 a 13 hores i estarà moderat per la regidora de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top