Catalunya debuta demà al Campionat d’Espanya de Vòlei Platja Escolar

Aquest divendres comença al Centre Internacional de Vòlei Platja de Lorca el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Vòlei Platja d’edat Escolar 2018, on Catalunya hi participarà amb un equip en categoria masculina i un en la femenina. Els 8 jugadors i els seleccionadors catalans de Vòlei platja han marxat aquest matí cap a Múrcia on es disputarà el campionat.

Les dues seleccions catalanes, tant la masculina com la femenina, debutaran demà divendres al campionat amb la selecció de Castella i Lleó. El grup masculí, entrenat per Jordi Pavón ho farà a les 11:10 del matí, mentre el conjunt femení, entrenat per Martí Macià, ho farà a partir de les 11:30 del matí. Les finals de la competició seran diumenge a les 12 del migdia.

La selecció masculina està formada per Nahuel Ossolà, Arnau Masià, Luke Belda i Aleix Comas; mentre la selecció femenina la formen Míriam Pino, Lola Hernández, Mònica Sànchez i Alexandra Buján. Pel que fa a les seleccions participants al Campionat d’Espanya n’hi ha un total de 17, tot i que al quadre masculí només hi participen 16, ja que La Rioja només ho fa en categoria femenina. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top