La selecció espanyola sub 20 busca classificar-se pel Campionat d’Europa amb 4 catalans

La selecció espanyola sub 20 conta amb 4 jugadors catalans per afrontar el proper compromís europeu. Els jugadors, convocats pel seleccionador espanyol Ricardo Maldonado, disputen d’es d’avui i fins diumenge el torneig de classificació pel Campionat d’Europa de la categoria.

La selecció sub 20 ja està a la localitat polaca de Belchatow on formaran part del campionat preeuropeu on s’enfrontaran a Letònia, Polònia i Israel. Els jugadors de Ricardo Maldonado debutaran avui davant Letònia a les 16 hores, demà ho faran amb Israel i diumenge amb Polònia. Els partits es podran seguir a través del marcador online de la CEV. El conjunt vencedor d’aquest torneig accedirà directament al Campionat d’Europa que es disputarà a Holanda i Bèlgica del 14 al 22 de juliol.

Entre els jugadors convocats per Maldonado n’hi ha quatre de catalans que han passat la temporada a la concentració permanent de Palència. Aquests són: Anass Anzaoui, del CV Mataró; Álvaro Gimeno, del CV Sant Pere i Sant Pau; i Arnau Caparrós i Dexter Edwards, de a Blume. Els 4 jugadors han format part del programa de tecnificació català GET Blume, del que Alberto Toribio n’és el responsable i entrenador de la branca masculina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top