El Vichy Catalan Volei Tour torna el 7 i 8 de juliol a Cunit

Els dies 7 i 8 de juliol torna el Vichy Catalan Volei Tour Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, després d’una petita pausa de tres setmanes i ho farà en una nova localitat de la costa catalana com és Cunit, que justament celebra en aquestes dates la seva Festa Major. Així, la platja de Les Sorres serà la seu de la quarta prova del campionat.

Cunit és una població tarragonina que destaca pel patrimoni arquitectònic i històric, que es pot conèixer gràcies a les visites guiades que s’organitzen des de l’oficina de turisme de la localitat. Aquesta es realitza tots els dissabtes d’estiu a partir de les 19 hores, amb sortida a la pròpia oficina, i finalitza una hora més tard després de visitar els edificis més rellevants del nucli antic. La visita és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

Al web de turisme hi ha disponible completa informació sobre opcions culturals a Cunit, que es poden consultar en aquest enllaç. En el cas dels participants a qualsevol de les dues proves amb interès per passar el cap de setmana a la població, i estalviar-se així una part dels trasllats, trobaran informació sobre allotjament en aquest enllaç.

A més, l’oferta d’oci durant els dies de competició serà molt més amplia que altres vegades per la celebració de la Festa Major. Així, els participants que decideixin passar el cap de setmana a Cunit gaudiran de concerts, correfocs, focs artificials,  fires d’artesania, i d’altres activitats.

Programa de Festa Major

INSCRIPCIONS VICHY CATALAN

INSCRIPCIONS MIXT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top