Calendari oficial del Vichy Catalan Volei Tour 2021

La Federació Catalana de Voleibol presenta el calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021, que per sisè any consecutiu comptarà amb el suport del patrocinador principal, Vichy Catalan. El circuit comptarà amb un total de 9 proves, 7 arreu de la costa catalana i dues més de categorització especial a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Un any més, el millor vòlei platja recorrerà la costa de Catalunya amb l’objectiu d’apropar aquest esport a tots els amants d’aquesta disciplina esportiva. 

Les dues primeres proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021, tindran lloc durant el mes de maig a Barcelona i tindran una catalogació especial. La primera es disputarà el 8 i 9 de maig i la segona el 22 i 23 de maig. Amb aquestes dues proves es donarà inici a les proves puntuables a la costa catalana i que s’allargarà fins a finals d’agost quan es disputarà la gran final a la platja del Petroli de Badalona.

La resta de proves es disputaran a Vilanova i la Geltrú, 5 i 6 de juny; Torredembarra, 19 i 20 de juny; Tarragona, 3 i 4 de juliol; Cunit, 10 i 11 de juliol; Cambrils, 31 de juliol i 1 d’agost; Empuriabrava, 21 i 22 d’agost. La final, on es coneixeran els nous campions de Catalunya, es disputarà a Badalona el cap de setmana del 28 i 29 de d’agost. Com ha novetat destaca l’entrada al circuit de la ciutat de Tarragona. 

Un any més, les finals masculines i femenines de cada una de les proves seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya, donant una visibilitat molt més àmplia a aquest esport, que arribarà a totes les cases de Catalunya amb les finals de diumenge a la tarda i, durant la setmana, amb possibles repeticions. Un desplegament logístic i de personal de gran esdeveniment esportiu. 

La Federació Catalana de Voleibol vetllarà per un compliment estricte de totes les mesures de prevenció i protecció davant la pandèmia de la COVID-19 que garanteixin una competició segura tant als esportistes com als organitzadors. En aquest sentit, es seguiran els protocols que marquin en cada moment les autoritats competents. Motiu pel qual la Federació Catalana de Voleibol agraeix la confiança mostrada pels Ajuntaments que, com a seu, acolliran alguna de les proves. Una confiança reforçada gràcies a l’èxit assolit l’estiu passat en el desenvolupament del circuit.

L’objectiu principal del Vichy Catalan Volei Tour és ser un punt de trobada amb tots els practicants habituals del vòlei platja i donar a conèixer els nous Campions de Catalunya del 2021. Un títol que ostenten en aquests moments els germans Javi i Vicente Monfort, en categoria masculina, i Kadri Puri i Erika Kliokmanaite, en la femenina.

El període d’inscripció i la normativa específica d’aquesta competició es donaran a conèixer en breu.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top