La propera prova de Lliga d’Hivern es disputarà en dos jornades

Gràcies a l’èxit de participació de les últimes proves disputades de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, i per tal de poder garantir l’excel·lència i la seguretat en l’organització, la propera jornada de competició es disputarà en dos dies. 

Així, el cap de setmana del 13 de febrer, dissabte es disputarà la competició masculina i diumenge la femenina. Aquest canvi també es realitza amb la voluntat de poder oferir un total de quatre partits a tots els participants de segona i tercera divisió, sempre que no es superi el màxim de 80 parelles per gènere. 

Aquest canvi de format de competició i la divisió per jornades per gènere, es mantindria pel següent cap de setmana de Lliga d’Hivern sempre que es compleixin les expectatives d’inscripcions. En aquest cas, la quarta jornada de la competició es disputaria la categoria femenina en dissabte i la masculina en diumenge. 

Una altra de les novetats del cap de setmana del 13 de febrer, a Barcelona, serà l’ampliació de la Primera Divisió, femenina i masculina, a 16 parelles, ja que aquesta tercera jornada és una de les proves que puntua doble pel rànquing estatal, igual que passarà amb la final de la Lliga d’Hivern prevista pel 17 d’abril.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top