Buetefisch – Selent guanyadors de la primera Lliga d’Hivern VP Mixta

La parella formada per Timo Buetefisch i Jana Selent ha estat la campiona de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja mixta que va tenir lloc aquest passat dissabte al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Una jornada fantàstica de sol i sorra on les 26 parelles inscrites van poder gaudir d’un matí d’esport practicant vòlei platja.

La parella guanyadora va vèncer a la gran final a la dupla formada per Marta Monfort Castell i Luis Miguel Espejo, que van pujar al segon calaix del podi, per 21-16. La lluita pel bronze la van disputar Anna Atsarà i Héctor Iniesta contra Lucía Lobo i Davide Zerillo. Tot i un partit molt ajustat va ser la parella Zerillo – Lobo la que es va fer amb la victòria per 21-17.

Amb el nom dels primers campions, la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja mixta ha començat el seu curs, que s’allargarà fins al mes d’abril amb una prova per mes, i completa les possibilitats de participar en una competició reglada de vòlei platja fora de l’època d’estiu, ja que es suma al calendari absolut i al de menors actius des de fa mesos. La propera prova d’aquest campionat serà el proper 26 de febrer, també, al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.