Maribel Zamora participa de les reunions de les federacions amb la Secretaria General de l’Esport

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va assistir aquest passat dimecres a la reunió que la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física està convocant amb diferents federacions per treballar conjuntament els eixos d’actuació.

Anna Caula, secretaria general de l’esport, i Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport, van plantejar els objectius del nou cicle 2022-2026 del Govern, que giren principalment entorn la construcció d’instal·lacions esportives i, sobretot, aquelles de caràcter singular; la potenciació de l’esport femení; la subvenció de caràcter plurianual cap a les federacions esportives; i la unificació de criteris del centres de tecnificació, entre d’altres.

Per la seva banda, la presidenta del vòlei català, Maribel Zamora, va explicar el projecte que l’ens federatiu va iniciar el mes de juny passat per la cobertura de patis d’escola i espais en general a partir de carpes de grans dimensions per dotar de més espais d’entrenament als clubs. Zamora va oferir a la Generalitat el projecte per fer-ho extensiu a d’altres federacions.

A més, també va explicar la col·laboració entre la Federació Catalana de Voleibol, clubs i ajuntaments que està permetent començar a crear un teixit de construcció de vòlei platja. Respecte l’esport femení, Zamora va explicar la importància del WESE (Women Executive Sports Education), curs de formació en habilitats directives amb perspectiva de gènere, nascut a la Comissió Dirigents, Dona i Esport de la UFEC, comissió de que ella mateixa presideix.

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, a més, va fer diferents propostes entre les que destaquen la creació d’una comissió de federacions i el Consell Català de l’Esport amb l’objectiu de revisar el pla d’actuació anual que les federacions han de presentar per la sol·licitud de la subvenció. Finalment, Zamora va posar en valor la importància de la col·laboració entre el consell català de l’esport i la UFEC, entitat de la que és vicepresidenta.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt