Bronze pel CN Sabadell al Campionat d’Espanya juvenil

El CN Sabadell ha finalitzat en una meritòria tercera posició el Campionat d’Espanya juvenil masculí que s’ha disputat, del 4 al 8 de maig, a Guadalajara. Els altres dos participants catalans, Barça Voleibol i CV Arenys, han finalitzat en vuitena i onzena posició, respectivament.  Pel que fa al Campionat d’Espanya juvenil femení, l’equip millor classificat ha estat el Barça Voleibol en una cinquena posició.

Excel·lent campionat el que han disputat els juvenils de la secció de voleibol del CN Sabadell. A la fase de grups es van classificar en primera posició després de vèncer per un ajustat 3-2 a l’Ícaro CV Pòrtol i al CV Zaragoza, i a l’Arona Tenerife Sur per 3-0. Ja a la segona fase els de Sabadell van seguir amb la bona ratxa de joc guanyant els dos partits amb el CV Leganés i l’Arenal Emevé. Resultats que els permetien seguir lluitant per les primeres posicions fins que a semifinals van caure, en un ajustadíssim 3-2 davant l’Autoescuela Clase CVV. En la lluita pel bronze es van saber reposar de la derrota del dia anterior i van guanyar en el set de desempat al Solutio OBV Almería.

La fase de grups també va ser propícia per la resta d’equips catalans que van passar de ronda com a primers de grup, però no van poder mantenir els bons resultats i van seguir lluitant per les millors posicions sense opcions a podi. Així, el Barça Voleibol va acabar en vuitena posició i el CV Arenys en la onzena.

CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL FEMENÍ

D’altra banda, també s’ha disputat a Las Palmas de Gran Canaria el Campionat d’Espanya Juvenil Femení amb la participació de 3 equips catalans: el Barça CVB, el DSV CV Sant Cugat i el CV Vall d’Hebron. El millor classificat ha estat l’equip blaugrana, que ha finalitzat en cinquena posició. Les de Sant Cugat ho han fet en la novena; i finalment, les de Vall d’Hebron han ocupat la dinovena posició.

Tant els equips juvenils masculins com els femenins han acabat el campionat en posicions destacades tenint en compte l’alt nivell de la competició i l’alt nombre de participants, 24 en el cas de la categoria masculina i 32 en el cas de la femenina. Els proper Campionat d’Espanya seran els júnior i els infantils que tindran lloc entre el 17 i 29 de maig.