Bones sensacions a les jornades de supervisió femenina a Sòria

Avui torna la delegació de jugadores catalanes que va marxar a Sòria als entrenaments de supervisió de la Real Federació Española de Voleibol i que també havien de servir per al visionat de possibles candidates a entrar a formar part de la selecció espanyola sub16. Les sensacions dels entrenadors ‘són bones’ i confien en les ‘possibilitats de les jugadores d’estar entre les seleccionades’.

Pascual Saurín, seleccionador espanyol de menors i responsable de la Concentració Permanent femenina de Sòria, ha estat l’encarregat de fer la supervisió de la delegació que s’ha entrenat durant 3 dies entre les instal·lacions de Los Pajaritos i el CAEP (Centre d’Alt Entrenament i Promoció Esportiva de la província de Soria). Les jugadores catalanes han pogut, a més, compartir entrenaments i aprenentatge amb les jugadores de la concentració permanent de Sòria que no s’han desplaçat amb els seus equips al campionat de Superlliga Júnior Femenina.

Segons l’entrenador del conjunt català, Miguel Fuente, ‘les sensacions són bones i la supervisió ha anat bé ja que veuen que el grup avança de manera favorable’. Això, sumat a les bones relacions i la fluïdesa de comunicació que existeix entre l’ens federatiu català i la Real Federación Española de Voleibol, fa pensar en ‘positiu’ de cara a la selecció de jugadores catalanes.

La delegació l’han format 11 jugadores, 8 d’elles del programa de tecnificació GET Blume i les altres 3 de del Cecell, el CV Salou i el DSV CV Sant Cugat. Totes elles tornen aquesta tarda de Sòria i en unes setmanes es sabrà si alguna passa a formar part de la Selecció Espanyola Sub16. El preeuropeu es disputarà del 13 al 16 d’abril a Palència, on les espanyoles s’enfrontaran a Letònia, Holanda i Polònia. El Campionat d’Europa, que s’organitza per primera vegada en aquesta categoria, es disputarà a Bulgària a finals de Juliol. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top