Banc Sabadell i FCVb signen un acord amb avantatges del Compte Expansió pels seus afiliats

La Federació Catalana de Voleibol i el Banc Sabadell han rubricat un acord pel qual els afiliats a aquesta federació podran beneficiar-se de tots els avantatges que atorga el Compte Expansió de la centenària entitat bancària.

Gràcies a la signatura d’aquest acord arriba el compte expansió, tant d’ús particular com per entitats, i dirigits a tots els afiliats de l’ens federatiu català, habilitant el Banc Sabadell un col·lectiu especial per identificar-los com a tal.

Des de Banc Sabadell han dissenyat un conjunt de productes i serveis englobats dins el Compte Expansió pensant en les necessitats financeres d’avui en dia; un compte que tracta amb rigor i serietat els nostres diners. Així, el Compte Expansió no té comissions de manteniment i administració, les transferències són gratuïtes, les targetes tant de crèdit com de dèbit tampoc tenen cap cost afegit, o la devolució d’un 3% en els principals rebuts domèstics (llum, gas, Internet,etc.). Per la seva banda, el Compte Expansió Negocis, dirigit a clubs i societats, ofereix diverses solucions com la manca de comissions de manteniment i administració, transferències i targetes gratuïtes, així com condicions preferents de finançament i de gir de quotes.

Per a més informació als interessats en adquirir el Compte Expansió de Banc Sabadell adjuntem INFORMACIÓ relativa als avantatges per afiliats a la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top