El FC Barcelona vol acompanyar al CV AA Llars Mundet a la Copa Principe

Aquest dissabte el FC Barcelona buscarà el triomf a casa davant l’Intasa San Sadurniño gallec per tal d’accedir a la fase final de la Copa Príncipe que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de gener a Melilla, i així acompanyar al ja classificat, i actual campió, CV AA Llars Mundet.

El vòlei català té moltes opcions de celebrar l’accés a la Copa Príncipe dels dos equips que hi participen a Superlliga-2 masculina. Amb el CV Mediterráneo, CV AA Llars Mundet i CV Melilla, ja classificats, la quarta plaça per a disputar el torneig del KO de la Divisió d’Argent del voleibol estatal se la disputaran en la novena jornada, -la darrera de la primera volta-, el FC Barcelona i els conjunts gallecs de Náutico Boiro Voleibol i Club Vigo Voleibol. Precisament, els homes de Sergi Bosch van vèncer en la passada jornada a Boiro per 2-3 sumant dos punts molt importants que li situen actualment en la quarta plaça de la classificació.

Els catalans necessiten la victòria davant el cuer de la competició per tal de no dependre de tercers, ja que tant l’equip de Boiro com el de Vigo en cas de victòria podrien assolir l’anhelada quarta plaça de la Copa Principe.

Per la seva banda, l’actual campió de la Copa Principe i ja classificat per a l’edició de 2015, CV AA Llars Mundet va caure en la pista de l’intractable líder de la lliga, CV Mediterráneo. Els de Castelló, amb 21 punts dels 21 possibles lideren la competició de forma clara i dissabte passat van derrotar a l’equip de Toni Alemany per 3-0. Els catalans reben dissabte a El Carmel al Náutico Boiro Voleibol amb la intenció de mantenir la segona plaça que actualment ocupen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top