El FC Barcelona completa una històrica Copa Principe 2015 amb dos catalans en ella

La Copa Principe 2015 de la Superlliga-2 masculina tindrà clar color català. CV AA Llars Mundet i FC Barcelona seran dos dels quatre equips que hi prendran part el cap de setmana del 10 i 11 de Gener a Melilla de la que serà la setena edició de la competició.

El FC Barcelona va completar el quadre de competició amb la victòria que necessitava a la darrera jornada de la primera volta per tal d’acompanyar a l’actual campió de la mateixa, CV AA Llars Mundet. Així, els blaugrana van desfer-se 3-0 de l’Intasa San Sadurniño per sumar la victòria i tres punts que situen als homes de Sergi Bosch en la que serà la seva segona participació en el torneig del KO de Superlliga-2 masculina, competició que van vèncer en la seva primera edició en 2008, disputada a la localitat gaditana de Puerto Real.

Al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà els blaugrana van superar en un bon partit a l’equip gallec, destacant la gran efectivitat atacant dels jugadors de l’equip català, a on l’oposat andalús Germán López i el català Aharon Gámiz, autor ambdós de 15 punts van ser els màxims anotadors del partit.

Els blaugrana acompanyaran en la històrica cita de 2015 al CV AA Llars Mundet, que va finalitzar la primera volta de la competició amb una nova victòria al fortí de El Carmel per 3-0 davant el Náutico Boiro Voleibol que dóna referma l’equip de Toni Alemany a la segona posició de la lliga, just per darrere de l’intractable líder de la competició, CV Mediterráneo de Castellón.

Ara, la Superlliga-2 masculina es pren un breu descans i no tornarà fins al cap de setmana de competició de la Copa Principe el 10 i 11 de Gener, iniciant-se la segona volta de la lliga el cap de setmana següent amb els dos representants catalans jugant com a local, rebent el CV AA Llars Mundet la visita de Intasa San Sadurniño, i el FC Barcelona la de l’equip de la Concentració Permanent de la RFEVB a Palència, CyL Palencia 2016.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top