Arriba la gran Final de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La platja de Nova Icaria de Barcelona serà la seu, el proper 14 d’abril, de la celebració de les finals de la cinquena edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Els campions d’aquesta prova, que s’hagin inscrit a tot el campionat de Catalunya, obtindran una plaça a la final del Circuit d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Real Federación Española de Voleibol i que es disputarà del 28 al 30 d’abril a Lorca.

El bitllet a Lorca estarà entre les 12 parelles que, per puntuació, participin a la Primera Divisió de les finals de la Lliga d’Hivern, tant en categoria masculina com femenina, i que compleixin els requisits establerts per normativa. A més, aquesta última prova també formarà part i puntuarà com part del circuit d’hivern de vòlei platja organitzat per la RFEVB.

A la darrera prova de la Lliga d’Hivern els campions van ser Jonathan Arriola i Paco Ibáñez en categoria masculina i Gloria Massari i Sandra Campo en categoria femenina. També han passat pel calaix més alt del podi les parelles formdes per Zanotta-Corbo, Moreno-Jiménez i Serra-Rovira, aquests últims per partida doble en la segona i la tercera jornada. En categoria femenina, les noies que han acabat en primera posició les diferents proves han estat les formades per Galceran-Arends, Szwecwyk-Vieira i Grau-Pallarés, que ho van fer en dos ocasions, la primera i la tercera prova.

El proper 14 d’arbil, paral·lelament a la Primera Divisió, també es disputarà el campionat de Segona Divisió, com a totes les proves. Una competició amb la que es vol donar cabuda a tots els aficionats al vòlei platja independentment del seu nivell. Fins al moment, han passat aquesta edició per la Lliga d’Hivern un total de 202 parelles, 103 en categoria masculina i 99 en la femenina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top