‘Anar al CESA seria el millor que em pot passar’, Marta Cano

La Marta Cano, de 13 anys i jugadora del CV Volei Rubí, ha estat convocada a les diferents concentracions infantils femenines que s’estan duent a terme per buscar l’equip que participarà al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques del 10 al 14 d’abril a Valladolid. Assegura que anar al CESSA seria ‘el millor que em pot passar’ i creu que ‘l’equip té possibilitats de guanyar’.

La Marta creu que té opcions de formar part de la Selecció Catalana infantil femenina i que ella podria aportar sobretot atac i defensa, ‘sóc receptora’ diu. Per ara, assegura que els entrenaments són molt diferents del que està acostumada, però que també són molt divertits. Pel que fa a l’equip, creu que ‘l’equio que tenim és molt fort i amb possibilitats de guanyar. A més cada entrenament anem a millor’, apunta.

Ella està vivint aquest procés ‘amb molts nervis però controlats’ assegura. Li agradaria anar al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques per poder jugar amb les amigues que està fent als entrenaments, ja que ‘a la lliga regular no puc’. A més, per ella, anar al CESA ‘seria el millor que em pot passar, una experiència inoblidable que recordaria sempre’. De moment, aprofita per preguntar a les companyes que han participat en altres edicions com és viure aquest campionat des de dintre.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top