´Sempre hem fet bon paper, però tinc ganes de més’, Arnau Masià

Arnau Masià té 16 anys i forma part del programa de tecnificació masculí GET Blume des de fa anys, a part de formar part de la plantilla del CV Sant Pere i Sant Pau. Aquest any, i per quarta vegada consecutiva, l’Arnau formarà part de la delegació que viatgi a Valladolid a disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, ho farà amb la selecció cadet masculina.

L’Arnau vol tornar a formar part de les Seleccions Catalanes perquè sempre que hi ha participat ‘l’equip ha fet un bon paper, però m’he quedat amb ganes de viure alguna cosa millor’. Per ell, però, el més important és ‘gaudir de l’experiència’, perquè ‘és un orgull i també molt divertit’. Assegura que després de 4 anys ja no passa tants nervis als entrenaments de concentració, però que ‘a Valladolid segur que apareixen i serà el moment de tirar d’experiència’.

Pel q fa a l’equip, assegura que ‘si seguim entrenant com fins ara i amb la mateixa intensitat podem fer un molt bon paper al campionat’. El seu paper aquest any és ‘donar el màxim i aportar experiència’. Jugarà de punta i la seva especialitat diu que es rebre i defensar perquè ‘l’any passat era el lliure’. Al vestuari, l’Arnau i els altres tres companys que repeteixen a la selecció, ja comencen a respondre les preguntes del companys que hi viatjaran per primera vegada i ‘volen saber com és el campionat’, explica.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top