Arrenca la 10ena edició del Torneig Internacional de Sant Cugat amb nova participació rècord

El Pavelló de Voleibol de Valldoreix serà escenari des d’aquesta tarda de l’inici de la competició per als equips catalans que hi participaran en la ja desena edició del Torneig Internacional de Sant Cugat. El Club Voleibol Sant Cugat n’és amfitrió per desè any consecutiu del torneig de formació més important de l’estat espanyol.

L’edició d’enguany serà la més participativa de la historia del torneig amb un total de 44 equips i, en conseqüència, serà l’edició amb més jugadores participants, més de 500. Aquests 44 conjunts es repartiran en tres categories: infantil (16 ), cadet (16) i juvenil (12). El torneig ha crescut en la categoria cadet, com ho va la darrera edició en la categoria infantil.

La difícil situació econòmica actual ha provocat que aquesta edició, com la de l’any passat, sigui la menys participativa pel que fa a la presència de clubs europeus. Tan sols hi participaran tres. Són el Pallavolo Tor Sapienza, de Roma (Itàlia), club que ha participat en totes les edicions; el Pallavollo Anderlini, de Mòdena (Itàlia) i el Club Volley Roma. També hi prendran part deu clubs catalans i quatre entitats de l’Estat espanyol. 

Les semifinals i finals de les tres categories del campionat es jugaran el diumenge 22 de setembre, a les 13.30 hores, al PAV3 de Sant Cugat del Vallès, mentre que la presentació dels 44 equips participants tindrà lloc el dissabte 21 de setembre, a les 18 hores, en el mateix escenari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top