Tornen els dibuixos animats ‘Spike Team’. Des d’aquest dissabte al Canal Super 3

Els dibuixos animats ‘Spike Team’ tornen al Canal Super 3 de Televisió de Catalunya. Des d’aquest dissabte es podrà seguir a través d’aquest canal de la televisió pública catalana la segona temporada de la sèrie creada per l’ex-jugador i entrenador italià Andrea Lucchetta.

‘Spike Team’, que ha tingut una gran acceptació al país transalpí, torna a terres catalanes per a benefici de tots els estaments voleibolistics catalans, i pels molts simpatitzants de la sèrie i del nostre esport.

Cal recordar, que va ser la Junta Directiva d’aquesta federació qui va detectar l’emissió a Itàlia d’aquesta sèrie, contactant ràpidament amb la productora italiana per una banda, i amb Televisió de Catalunya, per un altre, per veure la viabilitat de l’emissió de la sèrie al nostre territori, arribant a bon port quan TVC va fer oficial la compra dels drets de ‘Spike Team’, després de gairebé un any de negociacions amb productora i TV pública catalana.

La segona temporada arrencarà al Canal Super 3 aquest mateix dissabte i s’emetrà sempre dissabtes i diumenges des de les 12:30 amb doble episodi. No te la perdis!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt