Àrbitres catalans a la final de la Copa Príncipe

Els àrbitres catalans segueixen amb designacions destacables. En aquesta ocasió s’ha de distingir la designació d’Oriol Roy i Daniel Sarrión per arbitrar una semifinal i la final de la Copa Príncipe.

Emevé va ser el guanyador de l’edició d’aquest any de la Copa Príncipe, després d’una gran final disputada amb el CV Leganés, a qui van guanyar per 3-0. El partit va ser arbitrat per la dupla catalana formada per Oriol Roy, que va exercir de primer, i per Daniel Sarrión, que ho feia com a segon. Uns papers que van intercanviar a una de les semifinals de la competició. En el partit entre el CV Leganés, equip organitzador, i el San Sadurniño, Sarrión va fer de primer i Roy de segon.

La competició es va disputar el 13 i 14 de febrer al pavelló Europa de Leganés, en la onzena edició d’aquesta competició. Enguany cap equip català ha disputat la Copa Príncipe, però en anteriors edicions els catalans s’han proclamat campions, com l’edició del 2017 on va ser campió el CV Sant Pere i Sant Pau, que actualment milita a la Superlliga Masculina. També ho van aconseguir el CV Llars Mundet al 2014 o al 2008 el FC Barcelona.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top