El Masnou última incorporació al Vichy Catalan Volei Tour

Amb la incorporació del Masnou com a primera prova del Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour es confirmen totes les seus per la temporada de vòlei platja del 2018. Només quedarà fixar la data de les gran final. Aquesta es disputarà a Cambrils entre el primer i el segon cap de setmana de setembre, en funció de quan tingui lloc l’última prova del Campionat d’Espanya.

Era una incògnita saber on es disputaria la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour, però l’Ajuntament del Masnou ha confirmat la voluntat d’estar present al calendari i que al seu litoral es doni el tret de sortida a la temporada de vòlei platja d’estiu i l’inici del campionat.

Serà la primera oportunitat dels jugadors d’aquesta disciplina per aconseguir els primers punts que els acostin a proclamar-se campions de Catalunya de Vòlei Platja del 2018. Només d’aquesta manera podran prendre el relleu a Marta Garcia i Marta Galceran, campiones de Catalunya de Vòlei Platja 2017 en categoria femenina; i a Pol Vilà i Sergi Reñé, campions del 2017 en categoria masculina.

Després del Masnou, el Vichy Catalan Volei Tour recorrerà la costa de Catalunya, fins al mes de setembre, passant per Vilanova i la Geltrú, Lloret de Mar, Torredembarra, Cunit, Mataró, Empuriabrava i, finalment, Cambrils. Seran 7 proves, on es posaran en joc els punts que permetran tenir accés a la gran final.

Paral·lelament al circuit de màxim nivell es disputarà el torneig Open FCVb, pensat per a que tots els aficionats al vòlei platja puguin gaudir d’aquest esport gràcies a una competició amateur reglada i pensada per a tots els nivells. D’aquesta manera es dóna cabuda als jugadors més professionalitzats i també aquells que només volen passar un dia de platja i esport.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top