Aquest cap de setmana s’inicia la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2014/15 amb gran número d’inscrits

Castelldefels serà seu de l’inici de la competició 2014/15 en la segona edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Amb el club Wings of Volley com a organitzador i davant l’hotel Playafels donarà inici la competició en la que hi prendran part en el campionat de Primera i Segona Divisió un total de 18 equips per gènere en  la que serà la primera de les tres jornades de la primera fase en la qual els equips buscaran estar en la màxima categoria de la competició.

La competició donarà inici a les 9.30 hores i el format de competició serà el de tots contra tots en cadascun dels tres grups de sis equips formats en aquesta primera fase de campionat. Els partits es disputaran 2×2, havent-t’hi equips formats per a tres integrants els quals hauran de decidir abans del partit quina parella afronta cada encontre, tenint especial incidència la puntualitat de tots els equips per tal d’un correcte desenvolupament de la competició, sancionant amb derrota a l’equip que arribi tard a algun dels seus partits del llarg de la jornada.

La segona edició de la Lliga d’Hivern ha estat tot un èxit de participants, entre els quals s’engloben diferents jugadors habituals al Circuit Català 2×2 de Vòlei Platja, així hi destaca la presència en la competició masculina de jugadors com Gerard Aguilà, Bruno Roxlo, Jordi Roca, Sergi Sànchez, Joan Soler, Juan Antonio Porcel, Fede Corbo, Oscar Aliseda i Diego Roldan o Francisco Ibáñez i Lukas Bahrle, mentre que en el torneig femení hi destaquen jugadores com Carla Alocén i Maria Palet, Meche Arends i Marta Galceran o Judith Querol i Mar Saló.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top