Alpicat Va Negre, CV Viladecans i CV Vilassar, l’excel·lència a la Tercera Cadet femenina

En les dotze jornades que portem disputades aquest curs, només l’Alpicat Va Negre, el CV Viladecans i el CV Vilassar han estat capaços de sumar sempre els 3 punts i, a més, de no cedir cap set en la Tercera Divisió Cadet femenina. A falta de només dues jornades per finalitzar la primera fase, els conjunts que lideren la classificació busquen seguir invictes.

El Volei Vilassar Blanc domina el grup A havent sumat 30 punts, amb 750 punts a favor i 340 en contra. També imposa la seva llei el CV Viladecans A, que lidera el grup D amb 30 punts, dels quals 754 punts a favor i 402 en contra. El mateix succeeix amb l’Alplcat Va Negre, que ha aconseguit acumular 750 punts i encaixar-ne 374.

Altres clubs s’acosten a l’excel·lència, com es el cas del CV Reus i el Sagrat Cor Sarrià, del grup E i L, que ho han guanyat tot però cedint algun set. També forma part d’aquest conjunt d’equips el CV Sant Quirze Verd, del grup K, que ha guanyat tots els seus partits còmodament i un d’ells en el desempat.

La Tercera Divisió Cadet femenina està formada per 97 equips repartits en 14 grups. Depenent dels resultats obtinguts durant la primera meitat de la temporada, fins a 48 clubs es classificaran per als grups de promoció, mentre que els 49 restants competiran en els grups de classificació. Només 4 dels 97 equips que van començar la temporada aconseguiran un bitllet per a Segona Divisió juvenil/cadet de la pròxima temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt