Últimes hores per inscriure’s a la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Demà a les 12:00 hores, data límit per inscriure’s a la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, competició organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. Les parelles de les quatre categories que hi vulguin participar (absoluta femenina, absoluta masculina, absoluta mixta i menors) hauran d’apuntar-se al formulari de que figura a la web de la Federació.

A falta de tancar les llistes de jugadors per decidir els horaris concrets dels partits, els participants de la categoria absoluta femenina i la absoluta masculina competiran al llarg del dia el pròxim dissabte 28 de gener. La competició durant el diumenge 29 de gener estarà reservada única i exclusivament als absoluts mixtes i als menors (en els que s’inclouen els sots 21, sots 19, sots 17 i sots 15).

A falta de només unes hores per acabar de tancar les inscripcions, l’absolut femení compta actualment amb 22 parelles inscrites, l’absolut masculí amb 26 binomis i l’absolut mixte amb catorze tàndems.

Amb la celebració de la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, la competició arriba així al seu equador, després d’haver celebrat ja les proves de novembre i desembre. Restaran, només, les tres jornades corresponents a febrer, març i abril, que decidiran quines parelles es coronen com a campiones de la temporada 2022-2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt