Allotjament i equipacions pel I Campionat d’Espanya de Vòlei Neu

La Federació Catalana de Voleibol, com a coorganitzadora del I Campionat d’Espanya de Vòlei Neu, que es celebrarà el 14 i 15 de març a Boí Taüll, es farà càrrec de l’allotjament dels participants, així com de fer entrega de les samarretes de joc als diferents equips. Aquest campionat és la primera prova puntuable pel rànquing mundial d’aquesta disciplina que es celebra a Espanya.

L’estació d’esquí de Boí Taüll és l’idíl·lic enclavament on tindrà lloc aquesta competició en la que hi participaran un màxim de 24 equips, 12 per gènere. El campionat, sènior de clubs, acollirà la competició masculina i femenina i la normativa serà similar a la del vòlei platja però amb 3 jugadors a pista. Dissabte es realitzarà la fase de grups, mentre diumenge es reservarà per les finals i l’entrega de premis.

Per tal de facilitar l’accessibilitat, inscripció i participació dels diferents equips, la Federació Catalana de Voleibol, que organitza aquest campionat conjuntament amb la Real Federación Española de Voleibol, ha volgut fer-se càrrec de l’allotjament dels participants, que serà en règim de mitja pensió, des de la nit de divendres fins diumenge al migdia en apartaments situats al Pla de l’Ermita; així com de l’equipació dels jugadors fent entrega de les samarretes de joc.

Les inscripcions estan obertes fins al proper 25 de febrer per a totes aquelles persones que hi vulguin participar, i qui sap si escriure el seu nom en la història del vòlei neu convertint-se en els primers campions d’Espanya d’aquesta modalitat. Tot els participants gaudiran d’un cap de setmana de neu i esport, a més de música, animació, i altres activitats paral·leles al campionat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top