Alberto Toribio impartirà un nou clínic sobre l’acció d’atac en voleibol

Alberto Toribio serà l’encarregat de realitzar el quart clínic de la temporada on tractarà l’acció d’atac ‘des de l’anàlisi del gest tècnic i el seu aprenentatge fins a l’alt rendiment’. Aquesta nova acció formativa tindrà lloc el proper 24 de març, en sessió de tarda, a les instal·lacions esportives de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues.

El clínic té per objectiu donar eines als entrenadors de les diferents categories per tal d’assolir un correcte aprenentatge del remat, tenint en compte els moviments i les diferents zones d’atac. A la part teòrica del curs es farà un anàlisi del moviment d’atac, enfocat principalment al gest del braç i a la carrera. A la part pràctica es proposaran exercicis clau per un correcte aprenentatge de les diferents tècniques, i també es donaran eines de treball en progressió sobre aquest aprenentatge des del nivell inicial fins a l’alt rendiment.

El pavelló de la Blume, a Esplugues, acollirà tant la part teòrica, que es desenvoluparà de 16 a 17:45 hores, com la part pràctica, que s’allargarà fins les 20 hores. Aquells que vulguin participar d’aquesta formació han d’omplir el formulari d’inscripció i realitzar el pagament del curs, que és gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

 >> INSCRIPCIÓ 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top